Välkommen till EquiSoft!

Nu startar vi EquiSoft Photo

Under menyn Foto kan du läsa mer om vår nya inriktning, och kanske hitta en bild du gillar?

Nu lägger vi sadlarna på is

EquiSoft startade som en hobby, en service som tillhandahöll bomlösa sadlar för provning och köp när det nästan inte fanns några på den svenska marknaden. Nu finns det många.

Parallellt med företaget har vi hela tiden jobbat heltid med andra jobb och på så vis kunnat hålla så små marginaler som möjligt. Detta har förståss inneburit att företaget förblivit på hobbynivå. Det har varit roligt att hjälpa till att sprida kunskap om bomlösa sadlar i landet, men nu känner vi att vi behöver ägna fritiden åt varann, hästarna och gården.

 

Företaget finns alltså kvar, men i lite mindre och lugnare skala. Vi svarar gärna på mail, men inte garanterat varje dag. Vi föredrar att ni mailar era frågor, så kan vi ringa upp vid tillfälle. Saknar ni mail kan ni skicka in en fråga via vårat formulär, eller ringa oss mellan 16.00 och 18.00. Vi kan även hjälpa till ibland att förmedla sadlar, men det blir också enbart i mån av tid.

2009-03-17: För närvarande har vi problem med beställningar av Diddidynor, vi meddelar här på hemsidan när vi åter kan börja beställa dem.

Annonssida!

Annonssidan blir kvar, för dem som vill ha hjälp att sälja sin begagnade bomlösa sadel.
Skicka ett mail till oss med din annons till info@equisoft.se
Mailet ska innehålla uppgifter om objektet, pris, kontaktuppgifter och gärna en bild.
EquiSoft förbehåller sig rätten att neka oseriösa annonser.